2006: Τον Μάιο του 2006 ιδρύεται η SEMAN Α.Ε. με σκοπό την εφαρμογή της τεχνογνωσίας που είχε αναπτύξει ο Δρ. Σάτσιος με την επιστημονική του ομάδα και ξεκινά η υλοποίηση πολλών έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τεράστια επιτυχία.

2011: Τον Σεπτέμβριο του 2011, η SEMAN ίδρυσε την εταιρεία SCIENTIFIC ENERGY MANAGEMENT DMCC με έδρα στο Dubai, UAE. Μέχρι σήμερα, η SEMAN και η SCIENTIFIC ENERGY MANAGEMENT DMCC έχουν ολοκληρώσει μεγάλα έργα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας με εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως π.χ. για το χαλυβουργείο RAJHI STEEL και για το Almarai που είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, τα οποία βρίσκονται στη Σαουδική Αραβία.

2012: Το 2012, ιδρύθηκε η νέα εταιρεία SEM SYSTEMS LTD, με έδρα στη Σόφια της Βουλγαρίας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των έργων στην Drujba Glassworks S.A. στο Plovdiv και στην Alfa Wood Bulgaria S.A. στην Varna. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τα έργα στο εργοστάσιο επεξεργασίας χαλκού του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, SOFIA MED στην Σόφια και στο εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου του Ομίλου της KRONOSPAN στο Μπουργκάς.

2014: Το 2014, ιδρύθηκε η νέα εταιρεία SCIENTIFIC ENERGY MANAGEMENT SYSTEMS SRL στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, για την υλοποίηση της τεχνογνωσίας της SEMAN στο πεδίο της εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας στις βιομηχανίες της Ρουμανίας.

2015: Στις αρχές του 2015, η SEMAN υπέγραψε στρατηγική συμφωνία με τη γερμανική εταιρία ECO – Mentor, προκειμένου να εφαρμόσει την καινοτόμο τεχνογνωσία της για έργα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας στην βαριά βιομηχανία της Γερμανίας.


Τελευταία νέα

Όσον αφορά στα τελευταία νέα του ομίλου.

  • Η SEMAN έχει αναλάβει νέα μεγάλα έργα στις ΗΠΑ, στη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα, όπως για την τσιμεντοβιομηχανία PENNSUCO στο Μαϊάμι, όπου το έργο εξοικονόμησης ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2016, ενώ την ίδια στιγμή, οι επιστημονικές μελέτες για την υλοποίηση έργου στο εργοστάσιο τσιμέντου Roanoke στη Βιρτζίνια, ΗΠΑ, είναι σε εξέλιξη.
  • Έχει ολοκληρωθεί η επιστημονική μελέτη για το εργοστάσιο της SUNLIGHT RECΥCLING AE στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής και η υλοποίηση του έργου θα ξεκινήσει σύντομα.
  • Έχει ολοκληρωθεί η επιστημονική μελέτη για το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Σόφιας στη Βουλγαρία και η υλοποίηση του έργου θα ξεκινήσει σύντομα.

 

Μερικοί από τους πελάτες μας

ΤΙΤΑΝ
Coca Cola HBC
Coca Cola 3E
ALUMIL
Alfa Wood
Italcementi
General Mills
Παπαστράτος
ΦΑΓΕ
Continental
Vodafone
Unilever
Ελληνικά πετρέλαια
Ellaktor
Carrefur
Drujba Glassworks
Rajhi Steel
Almarai
Λίστα Ενημέρωσης

Προσθέστε το email σας για να ενημερώνεστε αυτόματα για τα νέα της εταιρίας μας.